031.437.87.92
0item(s)

Nu aveti produse adaugate in cosul de cumparaturi.

Tocmai ai adaugat acest produs in cos:Definitii si termeni

Folosirea magazinului PRO-Networking.ro și plasarea unei comenzi in cadrul acestuia reprezinta exprimarea acordului dumneavoastra cu termenii și condițiile prezentate mai jos:
PRO-Networking.ro este denumirea comerciala a S.C. Value Telecom S.R.L., persoana juridica de naționalitate romana, cu sediul social in București, Bulevardul Theodor Pallady nr. 42J, sector 2, avand numar de ordine in Registrul Comerțului J40/12978/21.10.2013, cod unic de inregistrare fiscala RO 32377786.

Cumparator - persoana fizica, juridica sau orice entitate juridica care iși face un Cont in cadrul magazinului online și plaseaza o Comanda.

Client - persoana fizica sau juridica care are sau obține acces la Conținut prin crearea și utilizarea unui Cont.

Utilizator - persoana fizica sau juridica inregistrata in cadrul magazinului online, care, iși exprima acordul cu privire la secțiunea Termeni și condiții odata cu finalizarea procedurii de creare a unui Cont.

Cont - secțiune a magazinului alcatuita dintr-un Utilizator și o parola care permite Cumparatorului plasarea Comenzii și care conține informații referitoare la Client/Cumparator și istoricul comenzilor efectuate.

Favorite - secțiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa iși creeze Liste.

Liste - secțiune a magazinului din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri considerate a fi preferate și pe care le poate adauga in coșul de cumparaturi.

Magazin online - domeniul www.PRO-Networking.ro și subdomeniile acestuia.

Comanda - document electronic, forma de comunicare intre Vanzator și Cumparator, fara prezența fizica simultana a acestora.

Bunuri și Servicii - orice produs/serviciu furnizat de Vanzator,Cumparatorului ca urmare a incheierii unui Contract intre Vanzator și Cumparator, fara prezența fizica simultana a acestora.

Contract - reprezinta contractul la distanța incheiat intre Vanzator și Cumparator, fara prezența fizica simultana a Vanzatorului și a Cumparatorului.

Conținut - toate informațiile prezentate in cadrul magazinului online și pot fi vizualizate.

Etichete - o modalitate prin care Utilizatorii iși pot eticheta produsele afișate in magazinul online.

Recenzii - evaluare redactata pe baza experienței personale și capacitații de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificațiile menționate de catre producator.

Comentariu - apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea recenziilor sau a unui alt comentariu.

Intrebare - formula de adresare catre ceilalți Utilizatori/Clienți/Cumparatori cu scopul de a obține informații referitoare la produsele/serviciile din pagina respectiva.

Document - prezentele Termene și Condiții.

Newsletter - mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfașurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Specificații - toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Documente contractuale:

1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

3. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda din motive justificate. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a notificarii de expediere a Comenzii.

5. Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate la showroom-ul PRO Networking preturile si rezervarile Bunurilor si/sau Serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Cumparator.

6. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

Politica de comert online:

1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator. PRO Networking isi rezerva dreptul, din motive justificate, de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel PRO Networking. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al PRO Networking, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3. PRO Networking poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care PRO Networking are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. La facturare se va tine cont de cursul euro - leu din ziua facturarii.

5. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii PRO Networking.

6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

7. In cazul platilor efectuate prin card bancar in showroom,  vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.

Cesionare si Subcontractare:

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Modalitati de plata acceptate de magazin

Produsele comandate prin intermediul Pro-Networking pot fi achitate prin urmatoarele modalitati:


1. Ramburs la livrarea produselor
Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din showroom Pro-Networking. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

2. Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de catre Pro-Networking, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul mentionat mai jos.
In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului, sunt necesare actul de identitate si stampila firmei
 
Nume firma: S.C VALUE TELECOM S.R.L
Cont lei: RO30 BUCU 1342 2344 4502 0RON, deschis la Alpha Bank Sucursala Mosilor
Cod unic inregistrare: RO32377786

3. Prin card bancar Visa sau Mastercard in showroom
La ridicarea produselor din showroom, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

4. Prin card bancar Visa sau Mastercard online
Cumparaturile pot fi achita online prin intermediul platformei Mobilpay (https://www.mobilpay.ro/public/). Tranzactia este securizata si sunteti in deplina siguranta atunci cand folositi cardul dvs.

5. Prin intermediul sistemului de leasing Grenke
Prin intermediul Grenke Leasing va punem la dispozitie un sistem de achitare a contravalorii cumparaturilor in rate. In acest sistem se pot inscrie fie persoanele fizice autorizate cat si juridice. Beneficiile acestui sistem cat si conditii sunt prezentate aici

Conditii suplimentare

Comanda minima acceptata este de 100 lei (echivalentul a 20 Euro). Cererile care vin prin intermediul telefonului sau pe e-mail si contin solicitarea pentru a se livra sub aceasta limita, nu se vor lua in considerare.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.pro-networking.ro reprezentat de imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date este proprietatea S.C. Value Telecom S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Romana pentru protectia drepturilor de autor (Legea Nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Value Telecom S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original conceput de Pro-Networking, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris express al S.C Value Telecom S.R.L
Orice eventuala incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata in scris la urmatoarea adresa de mail: copyright@pro-networking.ro