Chiar daca #stamacasa suntem in continuare la dispozitia ta!

Online este mai simplu!
0item(s)

Nu aveti produse adaugate in cosul de cumparaturi.

Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

PRO-Networking.ro este un magazin online ce comercializează produse destinate domeniului Telecom. Magazinul este deținut și administrat de firma SC Value Telecom SRL, parte a grupului TELE GRUP alaturi de Teleprecision-MTS si Broadband Competent Center.

Suntem o echipă tânără și ambițioasă, dorim să raspundem tuturor cerințelor venite din partea clienților, fie că este vorba de un proiect nou sau unul în derulare, fie ca este vorba numai de produse sau aveți nevoie și de servicii, oferim întreg suportul necesar ție.

Viziune:

Schimbările și înbunătățirile sunt întotdeauna vești bune și vin tot timpul împreună. Suntem mereu dornici și entuziaști cand vine vorba de noutate, ne îmbunătățim mereu ofertele și serviciile, cautând mereu noi modalități de a ne apropria de viitori parteneri și a raspunde cât mai bine la nevoile și cerintele acestora.

Valori:

Pentru noi calitatea este importantă la fel și serviciile orientate către client. La Value Telecom întelegem că fiecare client este diferit, având așteptări și nevoi diferite, la care răspundem prin calitatea și profesionalismul serviciilor.

Producatorii pe care îi reprezentăm în Romania:

Asigurăm garanția calității (produsele au fost testate înainte de a fi puse spre vânzare), service autorizat, consiliere și suport în alegerea soluțiilor potrivite pentru tine.

Citește mai mult aici .

Calitatea produselor afişate în magazinul nostru online:

Produsele comercializate în cadrul magazinului nostru online PRO Networking au fost atent selectate după o analiză iniţială unde au fost testate şi din punct de vedere tehnic, înainte de a fi puse la vânzare. Prin diversitatea produselor și serviciilor oferite, avem soluții pentru un buget mai mic sau mai mare.

Indiferent ce produs veți alege din magazinul nostru, beneficiați de Garanția Compatibilității și Funcționării 100% a produselor oferite. Întotdeauna veți beneficia de asistență și suport din partea echipei pentru maximă eficiență și eficacitate în alegerea celor mai potrivite soluții pentru proiectul și bugetul dumneavoastră.

Citește mai mult aici

Închiriere aparate:

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu două modalități pentru închirierea aparatelor. De acum nu trebuie să vă mai faceți griji pentru costurile acestora!
Dumneavoastră ce variantă alegeți? Citește mai mult aici

Ce ne recomanda?

Pentru noi conteaza foarte mult ca un client sa plece multumit si sa revina ori de cate ori are nevoie. Asta este focusul nostru principal! Iata mai jos cateva feedback-uri din partea clientilor nostri:

Ciprin din Bucuresti spune:
Echipa foarte bine pregatita din punct de vedere tehnic. Am fost foarte multumit de informatiile primite, profesionalismul si amabilitatea persoanei care m-a ajutat sa comand corect produsele de care aveam nevoie. Recomand cu incredere!

Claudiu din Bacau spune:
Colaborare excelenta cu personalul Pro-Networking. Multumesc.

Laurentiu din Tomesti spune:
Au produse de calitate, nu chinezarii.

Pop din Toplita spune:
Am fost sunat si am primit consiliere pentru piesele comandate.

Poti citi mai multe detalii despre feedback-urile colectate de la clientii nostri aici

Intra in legatura cu noi

Departament comenzi si Vanzari
031.437.87.92
vanzari@tele-grup.ro
Departament tehnic si service
0786.519.665
tehnic@tele-grup.ro
Departament reclamatii si sesizari
0731.887.412
reclamatii@pro-networking.ro

Site-ul web pro-networking.ro este administrat de S.C. VALUE TELECOM SRL cu sediul social in Bucuresti, Blvd. Theodor Pallady, Nr. 42J, sector 3
Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: J40/12978/2013, CUI 32377786
Capital Social Subscris si varsat de 54.200 lei
Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei

Ti-ar place sa primesti informatii relevante pentru tine si pentru business-ul tau? Alatura-te comunitatii noastre