Chiar daca #stamacasa suntem in continuare la dispozitia ta!

Online este mai simplu!
0item(s)

Nu aveti produse adaugate in cosul de cumparaturi.

Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

Modalitati de comanda produse


1. Cumpărături direct din site:
Fiecare produs de pe site-ul PRO-Networking.ro, are un buton Adaugă în coș sub prețul produsului sau după caz în interiorul produsului în partea din dreaptă. Această metoda este destinata tuturor persoanelor care doresc să achiziționeze unul sau mai multe produse de pe site-ul nostru.
Procesul de comanda este foarte simplu, trebuie doar sa ne furnizati datele minime astfel incat comanda sa ajunga la destinatie in timp util. Pentru acest lucru o sa fie nevoie sa creati un cont de utilizator.

** Preturile afișate pe site includ TVA.

2. Comandă telefonică:
Comenzile se preiau telefonic de către departamentul de vânzări online care vă vor ajuta în finalizarea comenzii. Procesarea și expedierea comenzilor se face de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00 la numerele de telefon:
Pentru finalizarea procesului de vanzare, consultantul de vanzari va fi nevoit sa va solicite acordul pentru crearea unui cont de utilizator. Comanda va fi introdusa in magazinul online

Telefon Fix: 031.437.87.92
Telefon Mobil: 0733.934.818 / 0733.934.819

3. Comandă prin e-mail:
Dacă ați găsit un produs de interes si doriti sa il comandati, va rugam sa ne trimiteti codul produsul si cantitatea ceruta pe adresa: office@pro-networking.ro, împreună cu datele de facturare, datele de contact și adresa de livrare.
E-mailul dvs. va fi analizat de un consultant de vanzari si o sa primiti un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Confirmarea comenzii:

După lansarea unei comenzi utilizând oricare din metodele prezentate mai sus, produsele se vor comanda și factura doar după o confirmare în prealabil.
Pentru confirmarea comenzilor lansate în magazinul nostru sau pe e-mail veți fi sunat de departamentul de vânzări online.
În cazul comenzilor telefonice clientul va confirma comanda prin trimiterea unui e-mail de confirmare la office@pro-networking.ro.

Ridicarea comenzilor:

După lansarea și confirmarea comenzilor, acestea vor fi procesate, iar în momentul sosirii produselor în showroom se va confirma prezența acestora de către unul din reprezentanții noștri.
Produsele comandate pot intra în posesia ta fie prin ridicare directă de la sediul nostru din str. Episcopul Radu, nr. 8A, București, fie se pot livra prin intermediul Fan Courier oriunde în țară.

Comenzile cu o valoare mai mare sau egala cu 2500 lei (fara TVA) beneficiaza de transport gratuit, dar in aceasta categorie nu intra produsele voluminoase sau foarte grele (rack-uri de podea, tamburi de cabluri, remorci si alte produse). Ridicarea produselor se va face din showroom doar după confirmarea prezenței lor în magazin de către unul din reprezentanții noștri.