Momentan nu putem prelua comenzi online. Va rugam sa plasati comanda pe email sau telefonic. Multumim!

Online este mai simplu!
0item(s)

Nu aveti produse adaugate in cosul de cumparaturi.

Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

1. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZIȚII PERSOANE JURIDICE: 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 9/2016 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile de la data informarii SC Value Telecom SRL de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si vor fi returnati prin aceeasi metoda prin care au fost platiti, cu exceptia cazurilor in care partile au cazut de comun acord prin alegerea unei alte metode de rambursare.

S.C Value Telecom S.R.L va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Value Telecom SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

Conform Art. 11 al OUG 34/2014, "Inainte de expirarea perioada de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire decizia sa de retragere din contract" folosind una din variantele mai jos prezentate :
a) Forumularul de retragere - se va transmite numai prin e-mail (office@pro-networking.ro) - produsele se pot returna dupa confirmarea din partea companiei:

Formularul poate fi descarcat de aici  (formularul este un model si nu este obligatoriu).

b) orice alta declaratie neechivoca în care va exprimati decizia de retragere din contract.


3. NU SE POT RETURNA URMĂTOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 

- Produse fara ambalajul original si complet, asa cum a fost livrat (pachet complet, asta insemnand si suportii de polistiren sau carton care au rolul de protejare al produsului)
- Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi sau care nu respectă termenii de garanție;
- Produse care nu respectă termenii certificatului de garanție;
- Produse aduse pe comenzi speciale;
- Produse susceptibile a se deteriora sau expira rapid;
- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de cumpărător;
- Produse identice desigilate în cazul achiziționării mai multor bucăți (in acest caz se accepta o singura bucata desigilata);
- Produse primite cadou la alte produse doar cu condiția unei noi achiziții;
- Produse consumabile, care prin natura lor, odată desigilate nu pot fi revândute sub nici o formă.

Produsele care prezintă defecțiuni sau vicii de fabricație (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termenilor de garanție) în termen de 48 de ore de la recepție vor fi înlocuite (fără alte costuri - în limita stocului disponibil și cu condiția ca produsul să fie pachet complet exact ca în momentul ridicării sau livrării) cu condiția notificării în scris la adresa de e-mail de mai jos. În cazul în care nu se respectă condițiile de returnare, produsul va intra în regim normal de garanție.

4. DATE RETURNARE:

Produsele vor fi returnate (pachet complet, așa cum au fost primite și după caz împreună cu produsele cadou) conform celor de mai jos:


SC Value Telecom SRL (pro-networking.ro) - Departament Service & Retur


Str. Episcopul Radu, Nr 8A, Sector 2, București, Cod poștal: 020704


Telefon : 031.437.87.92 ;

E-mail : office@pro-networking.ro


Este recomandat ca produsele să fie returnate direct la sediul nostru sau prin curier rapid (Fan Curier). Plata transportului este exclusiv datoria clientului.
Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu RAMBURS. Returnarea banilor aferenți comenzilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar.