Chiar daca #stamacasa suntem in continuare la dispozitia ta!

Online este mai simplu!
0item(s)

Nu aveti produse adaugate in cosul de cumparaturi.

Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

- Cumperi online si ai parte de beneficii -


Locul si durata desfasurarii campaniei promotionale

Campania promotionala se va desfasura in perioada 01.05.2019 - 31.05.2019 inclusiv, pe magazinul online www.pro-networking.ro. Campania este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.


Conditii de participare


Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani si persoanelor juridice care pe perioada campaniei vor cumpara din magazinul online www.pro-networking.ro, unul sau mai multe produse inscrise in promotie.

Campania este valabila exclusiv online. Nu sunt eligibile comenzile transmise pe e-mail sau telefonic.


Mecanismul promotiei


Orice persoana care va achizitiona unul sau mai multe produse inscrise in campanie, din magazinul online este eligibila sa primeasca bonusurile oferite in cadrul campaniei dupa cum urmeaza:

Orice comanda cu o valoare minima de 1000 lei iti aduce pe loc: 5% discount, transport gratuit si puncte de fidelitate.

Toate produsele prezente in magazinul online beneficiaza pe loc, odata cu plasarea comenzii online, de beneficiile campaniei. Pentru a beneficia de acest discount, comanda trebuie plasata online. Pentru plasarea unei comenzi este necesar crearea unui cont. Crearea unui cont de utilizator iti aduce automat 500 de puncte de fidelitate, puncte pe care le poti folosi pentru achizitia de produse GRATUIT sau pentru a scadea din valoarea unei facturi. Tu decizi ce poti face cu punctele tale!

Campania promotionala este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte promotii deja existente.