Chiar daca #stamacasa suntem in continuare la dispozitia ta!

Online este mai simplu!
0item(s)

Nu aveti produse adaugate in cosul de cumparaturi.

Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
"5% Discount & Transport Gratuit"Locul si durata desfasurarii campaniei promotionaleCampania promotionala se va desfasura in perioada 01.01.2021 - 31.03.2021 inclusiv, pe magazinul online www.pro-networking.ro. Campania este organizata de SC Value Telecom SRL si SC Teleprecision-MTS SRL si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

 

Conditii de participare

Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor juridice care pe perioada campaniei vor cumpara din magazinul online www.pro-networking.ro.
Campania promotionala este valabila exclusiv online. Nu sunt eligibile comenzile transmise pe e-mail sau telefonic.

 

Mecanismul campaniei

Obiectul Campaniei il reprezinta acordarea unui Discount de 5% si a Transportului Gratuit, in cazul comenzilor a caror valoare este mai mare sau egala cu 2500 lei fara TVA.

In aceasta campanie nu sunt incluse si nu beneficiaza de discountul de 5% aparatele de sudura fibra optica si OTDR-urile, precum si alte produse aflate deja la reducere in cadrul altor promotii si oferte speciale din magazinul online. Aparatele de sudura si OTDR-urile sunt incluse in alte campanii promotionale. Alfa mai multe detalii aici: www.tele-grup.ro/promotii

Regulamentul Campaniei este disponibil pe pagina de internet a Organizatorului: www.pro-networking.ro/regulament. Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea de catre Participant, in integralitate, in mod expres si neechivoc, a tuturor termenilor si conditiilor acestui Regulament.

Regulamentul Campaniei intra in vigoare incepand cu Inceputul Campaniei si se aplica pana la Sfarsitul Campaniei:

Inceputul Campaniei: [ 01.01.2021 ]
Sfarsitul Campaniei: [ 31.03.2021 ]

Campania nu se cumuleaza cu alte oferte, promotii, reduceri, discount-uri oferite in cadrul altor campanii promotionale din cadrul magazinul online www.pro-networking.ro.

Contact

Participantii pot contacta Organizatorul cu privire la modul de derulare a Campaniei, prin e-mail la adresa: office@pro-networking.ro.