Momentan nu putem prelua comenzi online. Va rugam sa plasati comanda pe email sau telefonic. Multumim!

Online este mai simplu!
0item(s)

Nu aveti produse adaugate in cosul de cumparaturi.

Tocmai ai adaugat acest produs in cos:
Deveniți partener PRO Networking

 


Programul de parteneriat este disponibil la nivel național și se adresează tuturor firmelor care pun satisfacția clientului pe primul loc și își doresc să ofere produse și servicii la un înalt nivel de calitate și profesionalism.

 

Vă punem la dispoziție tot know-how-ul nostru prin intermendiul echipei noastre de specialiști care va fi la dispoziția dumneavoastră pentru a vă sprijini în identificarea corectă a nevoilor clientului și adaptarea ofertei în funcție de particularitățile fiecarui proiect/client.

 

Va garantăm compatibilitatea 100% a produselor și soluțiilor oferite! Fiecare produs din oferta noastra a fost atent verificat și testat de echipa noastră tehnică înainte de a fi inclus în magazinul online.

 

În cadrul acestui parteneriat veți beneficia, pe lângă o listă de prețuri speciale, de un set complet de beneficii plus consultanță de specialitate în alegerea celor mai potrivite produse (raport calitate/preț) corelate cu nevoile clienților dumneavoastră. 

 

În PRO Networking veți găsi partenerul de încredere care vă oferă avantajul major de a achiziționa totul dintr-un singur loc – produse și soluții integrate, perfect compatibile, adaptate oricarui buget. Veți beneficia de promptitudine și garanția funcționarii 100% a echipamentelor oferite.

 

Beneficii:

Pentru a primi lista cu beneficiile complete, tipurile de parteneriat și grila de discount-uri speciale, completați formularul de mai jos.

 

 

FORMULAR INREGISTRARE PARTENERI

[După completarea formularului, în cel mult 48 ore, veți fi contactat(ă) de un reprezentat al echipei noastre pentru activarea și validarea contului de partener.]

Pentru a deveni partener, vă rugăm să completați formularul de mai jos: