Chiar daca #stamacasa suntem in continuare la dispozitia ta!

Online este mai simplu!
0item(s)

Nu aveti produse adaugate in cosul de cumparaturi.

Tocmai ai adaugat acest produs in cos:

FibreFab are plăcerea de a anunța că începând cu data de 8 mai 2018, a fost rebrand-uita la nivel global ca AFL Hyperscale. FibreFab sunt încântați să împărtășească această știre, marcând începutul unui nou capitol în povestea lor.

FibreFab, fondată în 1992 și achiziționată de AFL în 2013, a înregistrat o creștere și o recunoaștere extraordinară pe piețele în care operează.

AFL Hyperscale a luat naștere din unirea dintre NetIG și FibreFab în 2015, reunind 70 de ani de expertiză combinată în design și producție, fiind focusați pe nevoile de infrastructură de rețea ale centrelor de date la scară largă și servicii de colocare.

Unirea celor doua companii a avut un mare succes, permițând data centrelor să accelereze mai repede în cadrul îmbunătățirilor tehnologice. Cheia succesului a fost o echipă colaborativă, unificată, care a ascultat și a înțeles ceea ce clientul urmărea să realizeze, combinat cu capabilități de a oferi soluții de conectivitate receptive, inovatoare și scalabile oriunde în lume.

Cu o vizibilitate crescândă pe piață, acum este momentul potrivit ca FibreFab să se unifice ca AFL Hyperscale. Clienții vor putea să se dezvolte împreună cu aceștia pe scară globală și vor contribui, de asemenea, la penetrarea de noi piețe și țări.

AFL Hyperscale va continua în misiunea sa de a crea soluții de conectivitate optimizate, bazate pe inovare, să ofere clienților soluții de conectare end-to-end, afacerea lor putând să crească și clienții să beneficieze de servicii de calitate.

AFL Hyperscale: The World, Connected.

Site oficial: AFL HYPERSCALE

OPTRONICS:

Mills Ltd este distribuitor de produse de inalta calitate si unelte pentru specialisti pentru segmentul de telecomunicatii. Firma a fost fondata in anul 1918 ca distribuitor de inginerie, furnizand in prezent peste 6000 de produse la nivel international din depozitul aflat in Greenford, West London.

Uneltele Mills Masterclass

Veti observa in magazinul nostru online uneltele care poarta insemnul Mills Masterclass. Aceste unelte au fost special concepute de Mills pentru combina usurinta in folosire, fiabilitatea si calitatea materialelor folosite. Aceste unelte oferta garantie pe viata - si asta este garantia Mills. In cazul in care o unealta Mills Masterclass cedeaza, va rugam sa returnati produsul pentru inlocuirea imediata.

Site oficial: MILLS

 


Lancier - o firma cu traditie de peste 100 de ani, specializata in dezvoltarea echipamentelor de tras si instalat cabluri. Din 1 septembrie 2002 a achizitionat o mica firma din Germania numita Peter Lancier, de unde a si ramas cu numele din ziua de azi. Companie 100% germana, isi propune sa oferte clientilor din intreaga lume, cele mai bune solutii de manevrat cabluri, pastrand totodata cel mai bun raport calitate/pret. DAca sunteti in cautarea unui produs care sa nu va lase la greu, atunci Lancier este brandul pe care te poti baza.

Site oficial: Lancier

TRIBRER:

Zhejiang TriBrer Communication Limited este o întreprindere specializată în domeniul telecom. Acum reprezinta unul din marii producatori de instrumente de testare pentru fibră optică din China și cel mai important furnizor pentru China Telecom, China Mobile, China Unicom, CATV etc.
Pe piața internațională sunt recunoscuți pentru produsele și serviciile de bună calitate la un preț foarte bun. Produsele lor sunt vândute în țări precum SUA, Rusia, Germania, Franța, Spania, Italia, Polonia, Portugalia, Elveția, Bulgaria, Brazilia, Chile, Peru, Arabia Saudită, Israel, India, Coreea, Indonezia, Malaezia, Singapore și altele.
Site oficial: www.tribrer.com
Pentru mai multe detalii puteti merge direct pe site-ul Zhejiang TriBrer Communication Limited. Va rugam sa ne contactati pentru a primi o oferta completa in legatura cu orice produs care prezinta interes pentru dumneavoastra.

Site oficial: TRIBRER

V-PROTECT:

V-PROTECT este lider in Europa in productie mansoanelor de sudura fibra optica. Compania este originara din Polonia si isi desfasoara activitatea in orasul Police. Este permanent precupata de inovatie si calitatea produselor.
Suntem distribuitori în România al produselor V-Protect (Polonia).

Site oficial: V-PROTECT

Rycom Instruments Inc.:

Compania a fost infiintata in 1946 in orasul american Kansas City. Este in prezent liderul de productie echipamente de detectie si locatie al cablurilor si conductelor ingropate.
Suntem distribuitori în România al produselor Rycom Instruments Inc. (Statele Unite ale Americii).

Site oficial: Rycom Instruments Inc.

Psiber Data goes Softing IT Networks

Psiber Data a fost fondata in 2003 si in ianuarie 2014 a fost achizitionata de catre Softing AG.

Softing  AG este o companie germana, specializata in dezvoltarea de software pentru aplicatii industriale de automatizare si pentru automotive, dar produce si solutii hardware si software pentru retele  IT. Compania a fost infiintata in 1979 si are sediul central in Haar, in aproprierea orasului Munchen.

Competentele Softing IT Networks sunt complementate de catre divizia Softing Industrial cu cunostiinte in retelele industriale si Softing Automotive  cu cunostiinte in evaluarea functionalitatii componentelor electronice ale autovehiculelor.

Softing IT Networks este specializata in producerea de echipamente pentru testare, validare, certificare si documentare perfomante retele cupru si fibra optica, pe baza standardelor tehnologice globale.

Fie ca sunt utilizate pentru telecomunicații, centre de date, mainframe sau în domeniul automatizării industriale, echipamentele profesionale de masurare de la Softing IT Networks va vor ajuta sa optimizati performanta comunicatiilor de date prin conexiuni mai rapide si mai fiabile pe întreaga durată de viata a retelei.

Defectarea unei rețele poate duce la pierderea datelor și este aproape întotdeauna foarte costisitoare. Acesta este motivul pentru care este atat de important sa preveniți întreruperile neplanificate ale rețelei. Pentru a face acest lucru posibil și a asigura un raspuns rapid în cazul unor defecțiuni de retea, instalatori, integratori de sistem și operatori de rețea, au nevoie de echipamente de măsurare puternice și profesionale.

Echipamentele de masurare Softing IT Networks fac posibila asigurarea fiabilitatii și a calitatii  conexiunilor între componentele retelei.

Website oficial: www.softing.com

Ekahau este liderul la nivel mondial in producerea de instrumente pentru proiectarea, certificarea, depanarea si monitorizarea retelelor Wi-Fi.

Produsele Ekahau sunt utilizate de catre principalii producatori de infrastructură Wi-Fi, integratorii de sisteme si operatorii telecom, precum și de mii de administratori de rețea, pentru a minimiza timpul de implementare a rețelei și pentru a asigura performanta și  capacitatea rețelei wireless.

Produsul pilot Ekahau Site Survey(ESS)  este o solutie completa pentru proiectarea, simularea si testarea retelelor Wi-Fi compatibile cu standardul 802.11ac/n/g/b, ajutand utilizatorul in fiecare etapa din procesul de implementare a unei retele wireless.

Portofoliul Ekahau cuprinde atat produse software pentru PC-uri si dispozitive mobile cat si produse hardware pentru masurarea si analiza spectrului.

Principalii investitori in Ekahau sunt: Nexit Ventures, Sampo-Mandatum si Tekes –Agentia Finlandeza pentru Finantarea Tehnologiei si Inovarii

Compania are 3 sedii importante in: Reston, Virginia (USA), Helsinki (Finland) si Hong Kong (China) si o retea de parteneri in peste 100 tari. Din 2016 functioneaza ca o subsidiara a Airista Flow. Inc.

Site oficial: Ekahau